Danalı Ortaokulu

Vizyon: Bireysel farklılıklarını ortaya çıkararak; bilginin ve bilgili insan olmanın önemini kavrayabilen, başarma ve kazanma duygusu yerleşmiş, topluma yönelik proje ve çözümler üretebilen, bireyleri yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 15 Temmuz Temalı şiir yarışmasında il 2.si ve il 3.sü, kompozisyon dalında ise il 2.si olmuştur. Mehmet Akif Ersoy konulu şiir yarışmasında ilçe 1.si olmuştur. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şiir yarışmasında ilçe ikincisi olmuştur. Öğretmenler arası satranç turnuvasında 2020 yılında il birinciliği, 2021 yılında il ikincisi olunmuştur.

Isınma: Sobalı
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuza Örmegöze, Örmegöze-Ağılcık ve Karatepe köylerinden 21 öğrenci taşıma ile gelmektedir.
Okulun Sınav Başarı Durumu: LGS sınav sonuçlarına göre ilçe 4.sü ilde ise 20. olmuştur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://danaliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Danalı Köyü 75/A, Beşiri/BATMAN

Yerleşim Yeri - Danalı Köyü Beşiri/BATMAN

Adres - Danalı Köyü 75/A, Beşiri/BATMAN

Ulaşım Okulumuza özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır. Köyün servis aracı yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine 13 km, İlçe merkezine 15 km uzaklıktadır.